Champinjonsallad med citron och tryffelolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sallad med tunt skivade champinjoner, lök och rucola samt en dressing med citron och tryffelolja. Utmärkt som tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
färska champinjoner, tunt skivade
1/2
gul lök, finhackad
50 g
rucola
pressad citron
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
Tack!