Varm bruschetta med burrata

RÖSTA PÅ RECEPTET (170)

(170)

RÖSTA PÅ RECEPTET (170)

(170)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ugnsrostad bruschetta med burrata toppad med solkyssta körsbärstomater och basilika. Servera som aptitretare eller som del av buffé.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1
baugette eller
2 fpk
Burrata éller
1 burk
lätt soltorkade tomater
salt
nymalen peppar
1/2 dl
rostade osaltade pistagenötter
basilika

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (170)

(170)
Tack!