Recept från Zeta. Bruschetta med burrata

Varm bruschetta med burrata

Ugnsrostad bruschetta med burrata toppad med solkyssta körsbärstomater och basilika. Servera som aptitretare eller som del av buffé.

Tilllagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Om du ska göra bruscetta själv: Sätt ugnen på 200 grader.

Skär baguette i tunna skivor och lägg upp på en plåt med bakplåtspapper.

Ringla över olivolja. Sätt in i ugnen i cirka 10 minuter eller tills bröden fått fin färg.

Rosta pistagenötterna i torr stekpanna. Hacka dem grovt.

Dela burratan med en gaffel eller riv buffelmozzarellan med fingrarna och lägg upp på bröden.

Garnera med tomater, citronskal och pistagenötter.

Salta och peppra, garnera med basilika.

 

 

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.