Ladda ner bild Spara Potatissallad med örtricotta Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (40) (40) RÖSTA PÅ RECEPTET (40) (40) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 25min Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Potatissallad med krämig örtricotta som passar utmärkt till grillat. Receptet är framtaget av Zeta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 800 g kokt kall potatis 150 g lättkokta haricots verts 3 st strimlade salladslökar 10 st strimlade cocktailtomater 3 msk Kapris medelstora Ekologiska 1 dl Leccino-oliver urkärnade 1 burk Ricotta 1 kruka hackade basilikablad 1/2 dl hackad persilja 1 msk Vitvinsvinäger 3 msk Extra jungfruolivolja Classico salt och nymalen svartpeppar Gör så här Skiva eller tärna ner potatisen i en bunke. Lägg i bönor, lök, tomater, kapris och oliver. Rör ihop, ricotta med örter, vinäger och olivolja, smaka av med salt och svartpeppar. Blanda potatissalladen med hälften av ricottablandningen och resten vid sidan om. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (40) (40) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (40)
(40)