Recept från Zeta.nu Pastasallad med buffelmozzarella och sparris

Pastasallad med sparris och buffelmozzarella

Pastasallad med färsk sparris, späda morötter, buffelmozzarella, avokado, oliver och gräslök med en dressing på rosébalsamvinäger och god olivolja.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan al dente och låt rinna av genom ett durkslag, spola kallt.

Lägg pastan i en bunke och ringla över lite olivolja så den inte klibbar.

Koka morötter och sparris i en minut i saltat vatten, spola kallt.

Dela eventuellt morötter och sparris på längden. Skär sparrisen i bitar/skivor.

Vänd ihop pastan med sparris, morötter, rädisor, oliver, avokado, lök, gräslök, mozzarella, rucola, vinäger, olivolja, salt och peppar.

Servera pastasalladen som egen rätt eller som tillbehör till grillat.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.