Crostini med borlotticrème

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)
30min

Crostini med crème av borlotti, marinerad rödlök och stekt salvia. Underbara små munsbitar som är perfekta för fest när man ska bjuda många.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

st
30
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 burk
borlottibönor
1/2
vitlöksklyfta
salt
nymalen svartpeppar
1
citron rivet skal
1
rödlök
2-3 msk
balsamvinäger
1 knippa
salvia ca 30 blad
nymalen svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.