Crostini med borlotticrème

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Crostini med crème av borlotti, marinerad rödlök och stekt salvia. Underbara små munsbitar som är perfekta för fest när man ska bjuda många.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

st
30
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 burk
borlottibönor
1/2
vitlöksklyfta
salt
nymalen svartpeppar
1
citron rivet skal
1
rödlök
2-3 msk
balsamvinäger
1 knippa
salvia ca 30 blad
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)
Tack!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco