Recept från Zeta. Crostini med borlotticremé

Crostini med borlotticrème

Crostini med crème av borlotti, marinerad rödlök och stekt salvia. Underbara små munsbitar som är perfekta för fest när man ska bjuda många.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Häll av borlottibönorna och skölj dem i ett durkslag.

Mixa bönor och vitlök till en jämn kräm.

Tillsätt vatten om det behövs.

Tillsätt olivolja, salt, peppar och rivet citronskal och smaka av. Ställ åt sidan.

Skala och skär rödlök i tunna skivor, lägg dem att marinera i balsamvinäger.

Stek salvia frasig i olivolja.

Klicka eller spritsa upp kräm på crostini.

Dekorera med lök och salvia. Mal svartpeppar över.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.