Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skär bort det gröna på blomkålen.

Skär huvudet i mindre bitar, stock och allt.

Lägg i en kastrull och täck med lättsaltat vatten.

Koka blomkålen mjuk i 10-15 minuter.

Häll bort vattnet och ånga av ordentligt.

Tillsätt mascarponen och mjölken, koka ihop i 2 minuter.

Mixa till en jämn puré med en stavmixer. Smaka av med salt, peppar och olivolja.

Rör i gräslöken

Vänd runt torskbitarna försiktigt i olivcremen och olivolja, ställ kallt i en timme.

Salta och peppra fisken och vänd den i vetemjöl.

Stek den i rikligt med olivolja 2-3 minuter på varje sida.

Servera med blomkålspuré och långbakade tomater.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.