Ugnsbakad kyckling

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tycker du?

2tim 8 ingredienser

Confitera kycklingen – långkoka den i ugnen – då blir den mör och saftig!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
kycklingbröst
salt
svartpeppar
färsk rosmarin
färsk timjan
6
vitlöksklyftor delade
2–3
skivor citron

Gör så här

Tips!

Vid confitering behövs mycket olja, använd därför en form där filéerna ligger trångt. Fördelen med confitering är att de vattenlösliga smakämnena blir kvar i kycklingen.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter