Löjrom med gurka, inkokt kålrabbi och dillolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)

Vad tycker du?

2tim 5min 1 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Himmelsk förrätt med gurkbädd som toppas med löjrom, inkokt kålrabbi och dillolja. Festlig nyårsmeny av Sebastian Gibrand.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
160 g
löjrom, fryst
Gurkmatta
1/2
gurka
Inkokt kålrabbi
1
kålrabbi
2 tsk
salt
2 dl
vatten
Dillolja
1 kruka
dill, färsk
100 g
spenat, färsk (lika mängd som dill)
1/2 tsk
salt
Dillemulsion
1 1/2
dillolja
1 st
äggula
1/2 msk
dijonsenap
salt
vitpeppar

Gör så här

Tips!

Om man vill förenkla går det att köpa färdig majonnäs och mixa i örter.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett