Löjrom med gurka, inkokt kålrabbi och dillolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

2tim 5min 1 ingredienser

Himmelsk förrätt med gurkbädd som toppas med löjrom, inkokt kålrabbi och dillolja. Festlig nyårsmeny av Sebastian Gibrand.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
160 g
löjrom, fryst
Gurkmatta
1/2
gurka
Inkokt kålrabbi
1
kålrabbi
2 tsk
salt
2 dl
vatten
Dillolja
1 kruka
dill, färsk
100 g
spenat, färsk (lika mängd som dill)
1/2 tsk
salt
Dillemulsion
1 1/2
dillolja
1 st
äggula
1/2 msk
dijonsenap
salt
vitpeppar

Gör så här

Tips!

Om man vill förenkla går det att köpa färdig majonnäs och mixa i örter.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...