Italiensk cheesecake

RÖSTA PÅ RECEPTET (215)

(215)

Vad tycker du?

15min 6 ingredienser

Cheesecake gjord med krämig italiensk mascarpone, cantucciniskorpor och färska hallon. Perfekt dessert att enkelt göra i förväg.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
250 g Mascarpone
1 1/2 dl
lätt creme fraiche
1
citron finrivet skal samt saften
4 msk
florsocker
20 st
krossade Colussi cantucciniskorpor
250 g
färska hallon

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (215)

(215)

Vad tyckte du om receptet?

7 kommentarer

Lars Karlsson

Hejsan, ser supergott ut. Ska hallonen bara vara ovanpå? Mvh Lars

Anna Mellberg

Hej Lars! Ja, det stämmer bra! Lycka till i köket hälsar Anna på Zeta

Jannike

Om man gör en dag i förväg ska den ligga i frysen då?

Mvh J

Anna Mellberg

Hej Jannike! Förvara spritspåsen med smeten i kylen om du ska göra den dagen innan. Spritsa och dekorera desserten precis innan servering. Om skorpsmulorna förvaras med krämen i glasen blir de mjuka och det blir inte en lika god upplevelse. Lycka till hälsar vännerna på Zeta

Maria

Så himla fräscht och gott 👍🏼🤩

Sophie Berlin

Hej Maria,
Underbart – vad kul att du uppskattar receptet!
Bästa hälsningar, vännerna på Zeta

Sophie Berlin

Hej Maria,
Underbart – vad glada vi blir!
Bästa hälsningar, vännerna på Zeta