Italiensk cheesecake

RÖSTA PÅ RECEPTET (201)

(201)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 6 ingredienser

Cheesecake gjord med krämig italiensk mascarpone, cantucciniskorpor och färska hallon. Perfekt dessert att enkelt göra i förväg.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
250 g Mascarpone
1 1/2 dl
lätt creme fraiche
1
citron finrivet skal samt saften
4 msk
florsocker
20 st
krossade Colussi cantucciniskorpor
250 g
färska hallon

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (201)

(201)

Vad tycker du?

5 kommentarer

Jannike

Om man gör en dag i förväg ska den ligga i frysen då?

Mvh J

Anna Mellberg

Hej Jannike! Förvara spritspåsen med smeten i kylen om du ska göra den dagen innan. Spritsa och dekorera desserten precis innan servering. Om skorpsmulorna förvaras med krämen i glasen blir de mjuka och det blir inte en lika god upplevelse. Lycka till hälsar vännerna på Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco