Recept från Zeta: Italiensk cheesecake

Italiensk cheesecake

Cheesecake gjord med krämig italiensk mascarpone, cantucciniskorpor och färska hallon. Perfekt dessert att enkelt göra i förväg.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 fpk 250 g Zeta Mascarpone

    Zeta Mascarpone

    Läs mer
  • 1 1/2 dl lätt creme fraiche
  • 1 citron finrivet skal samt saften
  • 4 msk florsocker
  • 20 st krossade Colussi cantucciniskorpor
  • 250 g färska hallon
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop mascarpone, creme fraiche, citron skal, citron saft och florsocker.

Lägg i en spritspåse.

Lägg smulade skorpor i botten på fyra små portionsglas och spritsa i drygt hälften av smeten.

Strö över ett tunt lager skorpor och sprita på resten av smeten. Toppa med lite smulade skorpor och några hallon.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.