Italiensk cheesecake

RÖSTA PÅ RECEPTET (238)

(238)

Vad tycker du?

15min 6 ingredienser

Cheesecake på krämig italiensk mascarpone, cantucciniskorpor och färska hallon. Perfekt dessert enkel att göra i förväg.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
1 1/2 dl
lätt creme fraiche
1
citron finrivet skal samt saften
4 msk
florsocker
20 st
krossade Colussi cantucciniskorpor
250 g
färska hallon

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (238)

(238)

Vad tyckte du om receptet?

7 kommentarer

Lämna ett svar till Sophie Berlin Avbryt svar

Lars Karlsson

Hejsan, ser supergott ut. Ska hallonen bara vara ovanpå? Mvh Lars

Anna Mellberg

Hej Lars! Ja, det stämmer bra! Lycka till i köket hälsar Anna på Zeta

Jannike

Om man gör en dag i förväg ska den ligga i frysen då?

Mvh J

Anna Mellberg

Hej Jannike! Förvara spritspåsen med smeten i kylen om du ska göra den dagen innan. Spritsa och dekorera desserten precis innan servering. Om skorpsmulorna förvaras med krämen i glasen blir de mjuka och det blir inte en lika god upplevelse. Lycka till hälsar vännerna på Zeta

Maria

Så himla fräscht och gott 👍🏼🤩

Sophie Berlin

Hej Maria,
Underbart – vad kul att du uppskattar receptet!
Bästa hälsningar, vännerna på Zeta

Sophie Berlin

Hej Maria,
Underbart – vad glada vi blir!
Bästa hälsningar, vännerna på Zeta