Torskrygg med knaperstekt guanciale och rödvinssås

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

1tim 45min 2 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Klassisk elegant rätt som passar perfekt under vinterhalvåret kanske till och med till nyår. Det vita milda fiskköttet är underbart gott till salt knaperstekt griskind. Vill du lyxa ordentligt så passar du på att laga det här när du får tag på Skreitorsk som anses vara torsk av finaste kvalité.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Torskrygg
4 st
torskrygg eller skrei med skinn, 200 g
1 tsk
salt
Rödvinssås
2
schalottenlökar, finhackde
1
rödbeta, finhackad
1/2
morot, finhackad
1 kvist
färsk timjan
1
lagerblad
2 msk
socker
5 dl
kalvfond, utspädd
2 tsk
majsstärkelse
2 tsk
vatten
salt
nymalen svartpeppar
Linser
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
färsk timjan
1 1/2 frp
knaperstekt Guanciale tärnad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett