Torskrygg med knaperstekt guanciale och rödvinssås

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

1tim 45min 2 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Klassisk elegant rätt som passar perfekt under vinterhalvåret kanske till och med till nyår. Det vita milda fiskköttet är underbart gott till salt knaperstekt griskind. Vill du lyxa ordentligt så passar du på att laga det här när du får tag på Skreitorsk som anses vara torsk av finaste kvalité.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Torskrygg
4 st
torskrygg eller skrei med skinn, 200 g
1 tsk
salt
Rödvinssås
2
schalottenlökar, finhackde
1
rödbeta, finhackad
1/2
morot, finhackad
1 kvist
färsk timjan
1
lagerblad
2 msk
socker
5 dl
kalvfond, utspädd
2 tsk
majsstärkelse
2 tsk
vatten
salt
nymalen svartpeppar
Linser
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
färsk timjan
1 1/2 frp
knaperstekt Guanciale tärnad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja