Bresaola med betsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bresola med tunt skivade betor, rostade pinjenötter och färska örter. Utmärkt att bjuda på som förrätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
rödbetor
3
gulbetor
1 kruka
färsk körvel
3 msk
rostade pinjenötter
salt
nymalen svartpeppar
2 frp

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)
Tack!