Gnocchi av ugnsrostad pumpa med gorgonzola

RÖSTA PÅ RECEPTET (50)

(50)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 20min 8 ingredienser

Gnocchi smaksatt med ugnsrostad pumpa. Serveras med gorgonzolaost, rostade valnötter och en god olivolja.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Gnocchi
1
pumpa: hokkaido eller butternut, ca 800 g (500 g skalad och urkärnad)
1 tsk
salt
2 äggulor
6-8 dl
vetemjöl
1-2 dl
vetemjöl till utbakning
flingsalt och nymald svartpeppar
2 msk
salt, till kokvattnet
Till servering
100 g
Zeta Gorgonzola
1 dl
rostade valnötter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (50)

(50)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja