Gnocchi av ugnsrostad pumpa med gorgonzola

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 20min 9 ingredienser

Gnocchi smaksatt med ugnsrostad pumpa. Serveras med gorgonzolaost, rostade valnötter och en god olivolja.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Gnocchi
1
hokkaido- eller butternutpumpa, ca 500 g skalad och urkärnad
1 tsk
salt
2
äggulor
6-8 dl
vetemjöl
1-2 dl
vetemjöl till utbakning
flingsalt
nymald svartpeppar
2 msk
salt, till kokvattnet
Till servering
100 g
gorgonzola
1 dl
rostade valnötter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco