Gnocchi av ugnsrostad pumpa med gorgonzola

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)
1tim 20min

Gnocchi smaksatt med ugnsrostad pumpa. Serveras med gorgonzolaost, rostade valnötter och en god olivolja.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Gnocchi
1
pumpa: hokkaido eller butternut, ca 800 g (500 g skalad och urkärnad)
1 tsk
salt
2 äggulor
6-8 dl
vetemjöl
1-2 dl
vetemjöl till utbakning
flingsalt och nymald svartpeppar
2 msk
salt, till kokvattnet
Till servering
100 g
Zeta Gorgonzola
1 dl
rostade valnötter

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.