Gnocchi av ugnsrostad pumpa med gorgonzola

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tycker du?

1tim 20min 9 ingredienser

Gnocchi smaksatt med ugnsrostad pumpa. Serveras med gorgonzolaost, rostade valnötter och en god olivolja.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Gnocchi
1
hokkaido- eller butternutpumpa, ca 500 g skalad och urkärnad
1 tsk
salt
2
äggulor
6-8 dl
vetemjöl
1-2 dl
vetemjöl till utbakning
flingsalt
nymald svartpeppar
2 msk
salt, till kokvattnet
Till servering
100 g
gorgonzola
1 dl
rostade valnötter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter