Gnocchi av ugnsrostad pumpa med gorgonzola

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

Vad tycker du?

1tim 20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gnocchi smaksatt med ugnsrostad pumpa. Serveras med gorgonzolaost, rostade valnötter och en god olivolja.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Gnocchi
1
pumpa: hokkaido eller butternut, ca 800 g (500 g skalad och urkärnad)
1 tsk
salt
2 äggulor
6-8 dl
vetemjöl
1-2 dl
vetemjöl till utbakning
flingsalt och nymald svartpeppar
2 msk
salt, till kokvattnet
Till servering
100 g
Zeta Gorgonzola
1 dl
rostade valnötter

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)
Tack!