Gnocchi av ugnsrostad pumpa med gorgonzola

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)
1tim 20min

Gnocchi smaksatt med ugnsrostad pumpa. Serveras med gorgonzolaost, rostade valnötter och en god olivolja.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Gnocchi
1
pumpa: hokkaido eller butternut, ca 800 g (500 g skalad och urkärnad)
1 tsk
salt
2 äggulor
6-8 dl
vetemjöl
1-2 dl
vetemjöl till utbakning
flingsalt och nymald svartpeppar
2 msk
salt, till kokvattnet
Till servering
100 g
Zeta Gorgonzola
1 dl
rostade valnötter

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.