Crostini med svamp- och tryffelcrème

RÖSTA PÅ RECEPTET (106)

(106)

RÖSTA PÅ RECEPTET (106)

(106)

Vad tycker du?

10min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Små spröda munsbitar med smak av tryffel. Garnerade med solkyssta körsbärstomater, salami, basilika och timjan. Perfekta till fest eller före middagen.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

crostini
25 - 30
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3-4 skivor
Salame Napoli, strimlad
färsk timjan
färsk basilika

Gör så här

Tips!

Har du ont om tid eller inte vill göra långbakade tomater i ugn? Prova då vår Lätt Soltorkade Körsbärstomater till burratan istället. Kom ihåg att låta de rinna av ordentligt.

Buon appetito!

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (106)

(106)
Tack!

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.