Crostini med svamp- och tryffelcrème

RÖSTA PÅ RECEPTET (90)

(90)
10min

Små spröda munsbitar med smak av tryffel. Garnerade med solkyssta körsbärstomater, salami, basilika och timjan. Perfekta till fest eller före middagen.

Ingredienser

crostini
25 - 30
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3-4 skivor
Salame Napoli, strimlad
färsk timjan
färsk basilika

Gör så här

Tips!

Har du ont om tid eller inte vill göra långbakade tomater i ugn? Prova då vår Lätt Soltorkade Körsbärstomater till burratan istället. Kom ihåg att låta de rinna av ordentligt.

Buon appetito!

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.