Crostini med svamp- och tryffelcrème

RÖSTA PÅ RECEPTET (113)

(113)

RÖSTA PÅ RECEPTET (113)

(113)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Små spröda munsbitar med smak av tryffel. Garnerade med ugnsbakade tomatklyftor, salami, basilika och timjan. Perfekta till fest eller före middagen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

crostini
25 - 30
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3-4 skivor
strimlad Salame Napoli
färsk timjan
färsk basilika

Gör så här

Tips!

Har du ont om tid eller inte vill göra långbakade tomater i ugn? Prova då vår Lätt Soltorkade Körsbärstomater till burratan istället. Kom ihåg att låta de rinna av ordentligt.

Buon appetito!

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (113)

(113)
Tack!