Crostini med svamp- och tryffelcrème

RÖSTA PÅ RECEPTET (131)

(131)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

10min 6 ingredienser

Små spröda munsbitar med smak av tryffel. Garnerade med ugnsbakade tomatklyftor, salami, basilika och timjan. Perfekta till fest eller före middagen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

crostini
25 - 30
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3-4 skivor
strimlad Salame Napoli
1/2 burk
Zeta ugnsbakade tomater
färsk timjan
färsk basilika

Gör så här

Tips!

Har du ont om tid eller inte vill göra långbakade tomater i ugn? Prova då vår Lätt Soltorkade Körsbärstomater till burratan istället. Kom ihåg att låta de rinna av ordentligt.

Buon appetito!

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (131)

(131)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...