Recept från Zeta: Laxcarpaccio med kronärtskockskräm

Laxcarpaccio med kronärtskockskräm

En härlig och snabblagad laxcarpaccio till säsongens buffé med färdig kronärtskockskräm, sardellkräm, parmesan och kapris.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skär laxen tunt och lägg ut på ett fat, strö över lite salt och peppar.

Rör ihop kronärtskockscreme, sardellcreme och olivolja.

Bred blandningen över laxen, lägg på kapris och parmesan.

Toppa med rucolasallad.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.