Pizza Capricciosa

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

1tim 20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En klassisk pizza med skinka och mozzarellaost. Perfekt som fredagsmiddag eller som tilltugg uppskuren i många bitar.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 sats
pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken
1/2 sats
tomatsås till pizza, receptet hittar du här i receptbanken
6
färska champinjoner, skivade
1 tsk
torkad oregano
1 fpk
mozzarella á 125 g
1/2 kruka
basilika
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
Tack!

Micke

Hmmm…håller med om att man bör förgrädda och det gör inget att skinka, tomatsås och champinjoner redan ligger på. 10 minuter ytterligare i 250 grader, med mozzarella….var försiktiga…i min ugn blir osten bränd långt innan.

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp