Pizza Capricciosa

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
1tim 20min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

En klassisk pizza med skinka och mozzarellaost. Perfekt som fredagsmiddag eller som tilltugg uppskuren i många bitar.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 sats
pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken
1/2 sats
tomatsås till pizza, receptet hittar du här i receptbanken
6
färska champinjoner, skivade
1 tsk
torkad oregano
1 fpk
mozzarella á 125 g
1/2 kruka
basilika
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Cecilia Andersson

Hej! Jag undrar om ni har ett recept på Soavlaki?
Mvh// Cecilia Andersson

Emma Olsson

Hej Cecilia,
Tack för att du hörde av dig till oss! Tyvärr har vi inget recept på Soavlaki. Men vi har ett recept på goda köttfärsbiffar med fetaost.
Hälsningar
Emma från Zeta

Micke

Hmmm…håller med om att man bör förgrädda och det gör inget att skinka, tomatsås och champinjoner redan ligger på. 10 minuter ytterligare i 250 grader, med mozzarella….var försiktiga…i min ugn blir osten bränd långt innan.

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.