Pizza Capricciosa

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
1tim 20min

En klassisk pizza med skinka och mozzarellaost. Perfekt som fredagsmiddag eller som tilltugg uppskuren i många bitar.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 sats
pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken
1/2 sats
tomatsås till pizza, receptet hittar du här i receptbanken
6
färska champinjoner, skivade
1 tsk
torkad oregano
1 fpk
mozzarella á 125 g
1/2 kruka
basilika
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Lämna ett svar till Micke Avbryt svar

Cecilia Andersson

Hej! Jag undrar om ni har ett recept på Soavlaki?
Mvh// Cecilia Andersson

Emma Olsson

Hej Cecilia,
Tack för att du hörde av dig till oss! Tyvärr har vi inget recept på Soavlaki. Men vi har ett recept på goda köttfärsbiffar med fetaost.
Hälsningar
Emma från Zeta

Micke

Hmmm…håller med om att man bör förgrädda och det gör inget att skinka, tomatsås och champinjoner redan ligger på. 10 minuter ytterligare i 250 grader, med mozzarella….var försiktiga…i min ugn blir osten bränd långt innan.

Bli inspirerad av Zeta

Tävla om fina grytor och stekpannor från Smeg

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.