Kalvcarpaccio

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kalvcarpaccio; en klassiker på kalvinnanlår med sardeller, kapris och parmesan. Magiskt gott.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Kalvinnanlår
400 g
kalvinnanlår
salt och peppar
Kaprismajonnäs
2 st
äggula
1 st
vitlöksklyfta
3 dl
1/2
citron, juice och zest från
salt och peppar
Friterad kapris
salt
Friterad persilja
2 dl
plockad kruspersilja
salt
Till servering
ätbara blommor
salt och peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
Tack!