Kalvcarpaccio

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 3 ingredienser

Kalvcarpaccio; en klassiker på kalvinnanlår med sardeller, kapris och parmesan. Magiskt gott.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Kalvinnanlår
400 g
kalvinnanlår
salt och peppar
Kaprismajonnäs
2 st
äggula
1 st
vitlöksklyfta
3 dl
1/2
citron, juice och zest från
salt och peppar
Friterad kapris
salt
Friterad persilja
2 dl
plockad kruspersilja
salt
Till servering
ätbara blommor
salt och peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...