Fikoncarpaccio med burrata, pistagepesto och rostade pistagenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

Vad tycker du?

30min 2 ingredienser

En vacker och lättlagad vegetarisk fikoncarpaccio med pistagepesto och krämig burrata. Lika god att äta en mörk och gnistrande kväll i juletid, som strax innan grillglöden blivit perfekt en varm sommarkväll i början av augusti. Ät och njut!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4-6
färska fikon
Pistagepesto
2 krukor
basilika
1/2 dl
persilja
50 g
rostade pistagenötter
2
vitlöksklyftor
Salt och peppar
Till servering
1/2 kruka
basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter