Fikoncarpaccio med burrata, pistagepesto och rostade pistagenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 2 ingredienser

En vacker och lättlagad vegetarisk fikoncarpaccio med pistagepesto och krämig burrata ! Lika god att äta en mörk och gnistrande kväll i juletid, som strax innan grillglöden blivit perfekt en varm sommarkväll i början av augusti. Ät och njut!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4-6
färska fikon
2 st
Pistagepesto
2 krukor
basilika
1/2 dl
persilja
50 g
rostade pistagenötter
2
vitlöksklyftor
Salt och peppar
Till servering
1/2 kruka
basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...