Fikoncarpaccio med burrata, pistagepesto och rostade pistagenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Lika vacker som enkel göra, carpaccio som passar bra både som förrätt och dessert. Peston blir lätt en favorit, ringla över krämig burrata på en bädd av solmogna söta tomater.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4-6
färska fikon
2 st
Pistagepesto
2 krukor
basilika
1/2 dl
persilja
50 g
rostade pistagenötter
2
vitlöksklyftor
Salt och peppar
Till servering
1/2 kruka
basilika

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
Tack!