Stekt, marinerad halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Stekt, vitlöksmarinerad halloumi som passar utmärkt som tilltugg till drinken eller som ett vegetariskt alternativ på grillen

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
Halloumi 250 g
1
vitlöksklyfta, riven
3 msk
färsk oregano, plockad och hackad

Gör så här

Tips!

Du kan även marinera större bitar och grilla på gillen som ett vegetariskt alternativ.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)
Tack!