Panettone med apelsinsallad och chokladkräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Panettone är en italiensk julkaka som är fylld med torkad söt frukt. Förekommer främst i Milano under jul och nyår och serveras ofta med söta och syrliga tillbehör.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
2
apelsiner
Chokladkräm
100 g
mörk choklad
1 msk
flytande honung
Dekor
4 msk
salta pistagenötter, hackade
apelsinzest
minimaränger (vita)

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
Tack!