Halstrade pilgrimsmusslor med citron- och kaprisolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Här har de små delikata musslorna fått sällskap av en saltsyrlig dressing gjord på kapris, citron och frisk chili. Fråga gärna i fiskdisken om de har några musselskal över som du kan få eller köpa, det blir nämligen så fint och vackert att servera i.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

12
pilgrimsmusslor
Kaprisolja
3 msk
kapris
1/2
juice och finrivet skal citron
2 msk
färsk hackad gräslök
1
liten finhackad vtilök
2 krm
finhackad röd spansk chilipeppar
Till servering
ljust levainbröd eller baguette
extra citron

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)
Tack!