Halstrade pilgrimsmusslor med citron- och kaprisolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

2 ingredienser

Här har de små delikata musslorna fått sällskap av en saltsyrlig dressing gjord på kapris, citron och frisk chili. Fråga gärna i fiskdisken om de har några musselskal över som du kan få eller köpa, det blir nämligen så fint och vackert att servera i.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

12
pilgrimsmusslor
Kaprisolja
1/2
citron, juice och finrivet skal
2 msk
färsk hackad gräslök
1
liten finhackad vitlök
2 krm
finhackad röd spansk chilipeppar
Till servering
ljust levainbröd eller baguette
extra citron

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja