Halstrade pilgrimsmusslor med citron- och kaprisolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tycker du?

2 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Här har de små delikata musslorna fått sällskap av en saltsyrlig dressing gjord på kapris, citron och frisk chili. Fråga gärna i fiskdisken om de har några musselskal över som du kan få eller köpa, det blir nämligen så fint och vackert att servera i.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

12
pilgrimsmusslor
Kaprisolja
1/2
citron, juice och finrivet skal
2 msk
färsk hackad gräslök
1
liten finhackad vitlök
2 krm
finhackad röd spansk chilipeppar
Till servering
ljust levainbröd eller baguette
extra citron

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Elisabet

Smakerna exploderade i munnen. Härlig kombination mellan sött, salt, syra och hetta. Mycket gott och enkelt att tillaga.

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett