Halstrade pilgrimsmusslor med citron- och kaprisolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tycker du?

2 ingredienser

Här har de små delikata musslorna fått sällskap av en saltsyrlig dressing gjord på kapris, citron och frisk chili. Fråga gärna i fiskdisken om de har några musselskal över som du kan få eller köpa, det blir nämligen så fint och vackert att servera i.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

12
pilgrimsmusslor
Kaprisolja
1/2
citron, juice och finrivet skal
2 msk
färsk hackad gräslök
1
liten finhackad vitlök
2 krm
finhackad röd spansk chilipeppar
Till servering
ljust levainbröd eller baguette
extra citron

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Elisabet

Smakerna exploderade i munnen. Härlig kombination mellan sött, salt, syra och hetta. Mycket gott och enkelt att tillaga.