Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Klyv hummern på längden och ta ut så mycket kött som möjligt ur huvudet och kroppen (kasta gallblåsan).

Skär stjärten i små tärningar.

Knäck klorna med en nötknäppare.

Skålla tomaterna och skär bort kärnhuset.

Hacka fruktköttet i små tärningar.

Stek schalottenlöken mjuk i olivolja.

Lägg i tomattärningarna och stek på svag värme i några minuter, häll på vinet.

Ställ av stekpannan från värmen och lägg i hummerköttet och klorna. (De ska inte puttra i såsen eftersom köttet då lätt blir segt.)

Koka pastan, häll av vattnet.

Lägg pastan i såskastrullen och värm upp alltihop i någon minut.

Servera med olivolja och persilja.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.