Maränger på kikärtsspad

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)
1tim 15min

Maränger gjorda på kikärtsspad istället för äggvita blir minst lika goda, och det är fascinerande att se hur kikärtsspadet kan vispas upp till tjockt skum. Perfekta veganska maränger.

Receptet är framtaget i samarbete med Mia Öhrn.

Ingredienser

st
15 - 80
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 dl
1 tsk
vaniljsocker
1 1/2 dl
strösocker

Gör så här

Tips!

Innan du gräddar marängerna kan doften från smeten vara lite stickig. Detta försvinner efter att de har gräddats.

Tips!

Om du inte har vitvinsvinäger hemma, går det bra att använda citronjuice.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.