Fetaostfylld oxfilé med timjanpotatis

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
1tim

Fylld oxfilé med fetaost som serveras med ugnsrostad timjanpotatis. En utsökt rätt för helgens middagsbjudning!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600-800 g
oxfilé
1 pkt
150 g Fetaost
salt
peppar
Till potatisen
1 kg
fast potatis
1
vitlöksklyfta
några kvistar
färsk timjan
salt
peppar

Gör så här

Tips!

Om du bara har en ugn; Börja först med potatisen i 12 minuter, sänk värmen till 120°C och fortsätt i ca 25 minuter med både oxfilé och potatis i ugnen.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.