Fetaostfylld oxfilé med timjanpotatis

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
1tim

Fylld oxfilé med fetaost som serveras med ugnsrostad timjanpotatis. En utsökt rätt för helgens middagsbjudning!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600-800 g
oxfilé
1 pkt
150 g Fetaost
salt
peppar
Till potatisen
1 kg
fast potatis
1
vitlöksklyfta
några kvistar
färsk timjan
salt
peppar

Gör så här

Tips!

Om du bara har en ugn; Börja först med potatisen i 12 minuter, sänk värmen till 120°C och fortsätt i ca 25 minuter med både oxfilé och potatis i ugnen.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Äntligen är årets Novello här!

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.