Fetaostfylld oxfilé med timjanpotatis

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)
1tim
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Fylld oxfilé med fetaost som serveras med ugnsrostad timjanpotatis. En utsökt rätt för helgens middagsbjudning!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600-800 g
oxfilé
1 pkt
150 g Fetaost
salt
peppar
Till potatisen
1 kg
fast potatis
1
vitlöksklyfta
några kvistar
färsk timjan
salt
peppar

Gör så här

Tips!

Om du bara har en ugn; Börja först med potatisen i 12 minuter, sänk värmen till 120°C och fortsätt i ca 25 minuter med både oxfilé och potatis i ugnen.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.