Potatis i ugn med aioli

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

35min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Frasig klyftpotatis med vitlöksaioli. Ett perfekt tillbehör till kött, fisk och fågel eller till en nygrillad burgare.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Klyftpotatis
1 kg
fasta potatis
Zeta olivolja
Aioli, 2-3 dl
1
äggula
1 tsk
dijonsenap
2 dl
salt
nymalen svartpeppar
1
vitlöksklyfta, finriven

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
Tack!