Potatis i ugn med aioli

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

35min 2 ingredienser

Frasig klyftpotatis med vitlöksaioli. Ett perfekt tillbehör till kött, fisk och fågel eller till en nygrillad burgare.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Klyftpotatis
1 kg
fasta potatis
Zeta olivolja
Aioli, 2-3 dl
1
äggula
1 tsk
dijonsenap
salt
nymalen svartpeppar
1
vitlöksklyfta, finriven

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Lämna ett svar till Adriana Holm Avbryt svar

Adriana Holm

Bra idé att koka potatis först, då behöver man inte en airfrier. Lätt som en plätt! Tack Zeta för såå fantastiska lätta recept speciellt.. på sommaren.