Vispad ricotta med vinkokta fikon
Vad tycker du?
En enkel men lyxig efterrätt! Vinkokta fikon blir mustiga och passar utmärkt tillsammans med den krämiga ricottan med lätt syrlighet.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.
En enkel men lyxig efterrätt! Vinkokta fikon blir mustiga och passar utmärkt tillsammans med den krämiga ricottan med lätt syrlighet.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (36)
(36)Vad tyckte du om receptet?
5 kommentarer
Katarina
Fungerar det att göra fikonen dagen innan?
Emma Olsson
Hej Katarina,
Absolut, men fikonen är som godast när de är lite ljumna. Så värm gärna fikonen innan servering.
Hälsingar, Emma från Zeta
Karin
När ska kanelstången användas?
Emma Olsson
Hej Karin,
Alla kryddor ska kokas tillsammans med vinet och citronsaften.
Hälsningar,
Emma från Zeta
Silvia
Värd att prova