Fläskfilé med prosciutto och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (187)

(187)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser

Ugnsbakad fläskfilé med parmesan och prosciutto. Servera med rostad potatis och balsamicovinägrett.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
fläskfilé 500g
5-6 skivor
1 kruka
basilika plockade blad
svartpeppar
Balsamicovinägrett
1 dl
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
salt
peppar
Rostad potatis
800 g
fast potatis
salt
svartpeppar
persilja hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (187)

(187)

Vad tycker du?

0 kommentarer