Fläskfilé med prosciutto och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (198)

(198)

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser

Ugnsbakad fläskfilé med parmesan och prosciutto. Servera med rostad potatis och balsamicovinägrett.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
fläskfilé 500g
5-6 skivor
1 kruka
basilika plockade blad
svartpeppar
Balsamicovinägrett
1 dl
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
salt
peppar
Rostad potatis
800 g
fast potatis
salt
svartpeppar
persilja hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (198)

(198)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...