Fläskfilé med prosciutto och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (165)

(165)

RÖSTA PÅ RECEPTET (165)

(165)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ugnsbakad fläskfilé med parmesan och prosciutto. Servera med rostad potatis och balsamicovinägrett.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
fläskfilé 500g
5-6 skivor
1 kruka
basilika plockade blad
svartpeppar
Balsamicovinägrett
1 dl
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
salt
peppar
Rostad potatis
800 g
fast potatis
salt
svartpeppar
persilja hackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (165)

(165)
Tack!