Friterade grönsaker med sardelldipp

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
30min

Friterad blomkål, brysselkål och salviablad med en umamifylld sardelldipp, servera som förrätt eller drinktilltugg på festen!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

förrättsportioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Sardelldipp
8
Sardeller, finhackade
eller 2 msk
3 msk
bladpersilja, hackad
1 msk
kapris, finhackad
1
citron, saft
1/2
röd chili,finhackad
Grönsaker
1 knippe stora
salviablad
1/2
blomkål, blomkålsbuketter
200 g
brysselkål
Frityrsmet
2 dl
idealvetemjöl
2 dl
öl eller kolsyrat vatten
1
äggvita
Salt och nymalen svartpeppar
1 1/2 l

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.