Vegetariska grillspett med pesto

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
1tim 20min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Rostade grönsaksspett smaksatta med citron och rosmarin. Servera med hemmagjord pesto.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

små portioner
8 - 19
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Grillspett
1/2
aubergine
12-15
fina små potatisar
1
liten zucchini
1
röd paprika
1
gul paprika
1
citron, saft och det yttersta skalet
2 msk
hackad rosmarin
1
finhackad vitlöksklyfta
salt
nymald peppar
2 msk
panko ( eller ströbröd)
Pesto
1 kruka
basilika
1 dl
pinjenötter eller
skållade mandlar
1/2
vitlöksklyfta
1 dl
riven parmesan

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.