Vegetariska grillspett med pesto

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
1tim 20min

Rostade grönsaksspett smaksatta med citron och rosmarin. Servera med hemmagjord pesto.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

små portioner
8 - 19
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Grillspett
1/2
aubergine
12-15
fina små potatisar
1
liten zucchini
1
röd paprika
1
gul paprika
1
citron, saft och det yttersta skalet
2 msk
hackad rosmarin
1
finhackad vitlöksklyfta
salt
nymald peppar
2 msk
panko ( eller ströbröd)
Pesto
1 kruka
basilika
1 dl
pinjenötter eller
skållade mandlar
1/2
vitlöksklyfta
1 dl
riven parmesan

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.