Vegetariska grillspett med pesto

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

1tim 20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Rostade grönsaksspett smaksatta med citron och rosmarin. Servera med hemmagjord pesto.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

små portioner
8 - 19
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Grillspett
1/2
aubergine
12-15
fina små potatisar
1
liten zucchini
1
röd paprika
1
gul paprika
1
citron, saft och det yttersta skalet
2 msk
hackad rosmarin
1
finhackad vitlöksklyfta
salt
nymald peppar
2 msk
panko ( eller ströbröd)
Pesto
1 kruka
basilika
1 dl
pinjenötter eller
skållade mandlar
1/2
vitlöksklyfta
1 dl
riven parmesan

Gör så här

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)
Tack!
Lämna ett svar till Lisen Avbryt svar