Krustader med fetaostkräm och fikon

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

Vad tycker du?

20min 8 ingredienser

Perfekt plockmat till festen och nyårsskålen! Fetaostkrämen bryts av med krispigheten från krustader och rostade nötter. Färska fikon är pricken över i!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

stycken
36
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
150 g
1/2 kruka
mynta
1/2
apelsin, zest från det yttersta skalet
2
färska fikon
1 dl
rostade hasselnötter
Salt och nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Rosta gärna krustaderna i ugnen i några minuter på 200 grader så får de lite mer färg.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Barbara

Krustaderna, skall man rosta innan man klickar i röran?

Emma Olsson

Hejsan Barbara,
Du kan om du vill få lite mer färg på krustaderna. annars kan man äta de som de är.
Hälsningar, vännerna på Zeta