Krustader m fetaost

Krustader med fetaostkräm och fikon

Perfekt plockmat till festen och nyårsskålen! Fetaostkrämen bryts av med krispigheten från krustader och rostade nötter. Färska fikon är pricken över i!

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Smula ner fetaosten i en skål och rör ihop med mascarpone.

Hacka hälften av myntan fint och blanda ner i oströran tillsammans med rivet skal från apelsin. Smaka av med salt och peppar.

Rada upp krustaderna och spritsa eller klicka i röran.

Tvätta fikonen. Dela varje fikon till tunna klyftor. Hacka hasselnötterna grovt.

Toppa varje krustad med nötter, fikonklyfta och myntablad.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Rosta gärna krustaderna i ugnen i några minuter på 200 grader så får de lite mer färg.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.