Krustader med fetaostkräm och fikon

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)

Vad tycker du?

20min 8 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Perfekt plockmat till festen och nyårsskålen! Fetaostkrämen bryts av med krispigheten från krustader och rostade nötter. Färska fikon är pricken över i!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

stycken
36
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 frp
Zeta krustader
150 g
1/2 kruka
mynta
1/2
apelsin, zest från det yttersta skalet
2
färska fikon
1 dl
rostade hasselnötter
Salt och nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Rosta gärna krustaderna i ugnen i några minuter på 200 grader så får de lite mer färg.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Barbara

Krustaderna, skall man rosta innan man klickar i röran?

Emma Olsson

Hejsan Barbara,
Du kan om du vill få lite mer färg på krustaderna. annars kan man äta de som de är.
Hälsningar, vännerna på Zeta

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett