Råmarinerad pilgrimsmussla med kronärtskocka

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
1tim

Pilgrimsmussla marinerad i olivolja och citron serverad tillsammans med kräm på kronärtskocka är en fantastisk förrätt.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
pilgrimsmusslor
1/2 dl
Extra jungfruolivolja Novello eller Zeta Olivolja Fruttato Extra Vergine
1
rivet skal citron och saft
salt
peppar
2-3 msk
1 näve
rucola
1 näve
mangold

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.