Råmarinerad pilgrimsmussla med kronärtskocka

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pilgrimsmussla marinerad i olivolja och citron serverad tillsammans med kräm på kronärtskocka är en fantastisk förrätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
pilgrimsmusslor
1/2 dl
Extra jungfruolivolja Novello eller Zeta Olivolja Fruttato Extra Vergine
1
rivet skal citron och saft
salt
peppar
1 fpk
140 g Zeta Soltorkade Körsbärstomater
2-3 msk
1 näve
rucola
1 näve
mangold

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)
Tack!