Ostron

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

20min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Njut dina ostron med en skvätt rödvinsvinäger eller med den klassiska kombinationen rödvinsvinäger och schalottenlök.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Ostron
12 st
ostron
Gurkdressing
2 st
rivna gurkor
0,5-1 dl
saft av den rivna gurkan
Scharlottendressing
2 st
schalottenlökar, finhackade
Övrigt
1 st
citron, skuren i klyftor
havssalt
krossad is

Gör så här

Tips!

Den gurka som blir över kan blandas ner i en sallad eller till tzatsiki.

Tips!

På bilden har vi även dekorerat ostronen med ätbara blommor – i det här fallet är det basilikablommor.  

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.