Ostron

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Njut dina ostron med en skvätt rödvinsvinäger eller med den klassiska kombinationen rödvinsvinäger och schalottenlök.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Ostron
12 st
ostron
Gurkdressing
2 st
rivna gurkor
1/2-1 dl
saft av den rivna gurkan
Scharlottendressing
2 st
schalottenlökar, finhackade
Övrigt
1 st
citron, skuren i klyftor
havssalt
krossad is

Gör så här

Tips!

Den gurka som blir över kan blandas ner i en sallad eller till tzatsiki.

Tips!

På bilden har vi även dekorerat ostronen med ätbara blommor – i det här fallet är det basilikablommor.  

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
Tack!

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor