Ostron

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Njut dina ostron med en skvätt rödvinsvinäger eller med den klassiska kombinationen rödvinsvinäger och schalottenlök.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Ostron
12 st
ostron
Gurkdressing
2 st
rivna gurkor
1/2-1 dl
saft av den rivna gurkan
Scharlottendressing
2 st
schalottenlökar, finhackade
Övrigt
1 st
citron, skuren i klyftor
havssalt
krossad is

Gör så här

Tips!

Den gurka som blir över kan blandas ner i en sallad eller till tzatsiki.

Tips!

På bilden har vi även dekorerat ostronen med ätbara blommor – i det här fallet är det basilikablommor.  

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
Tack!