Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.
150 g
750 ml
250 ml
360 g
140 g
100 ml
180 g
Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.
Recept från Svenska Juniorkocklandslaget på festmeny, nyårsmeny eller en klassisk italiensk middag. Här får du hjälp med färdigplanerade menyer för alla tillfällen.
Pilgrimsmussla marinerad i olivolja och citron serverad tillsammans med kräm på kronärtskocka är en fantastisk förrätt.
(20)
Sallad med italiensk bresaola, marinerade kronärtskockor, oliver och gröna blad. Toppas med en krämig dressing på gorgonzola och mascarpone.
(15)
En lättrökt prosciutto tillsammans med fina haricots verts och en dressing med rostad vitlök
(7)
En enkel dessert med choklad som du kan förbereda dagen innan. Variera servering med frukt och bär efter säsong.
(56)
Risotto med salvia som serveras med nygrillad kyckling som sedan toppas med rostade pinjenötter. Perfekt att bjuda gäster på.
(50)
Knäckebröd med oliv är otroligt gott tillsammans med goda ostar och en chutney på rödlök.
(13)
Smakrik kalventrecote med brynt lök, spetskål och sotad rabarber.
(5)
En fantastisk liten mandelkaka serverad med glass gjord på mascarponeost.
(41)
På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.
Kopierad