Haricots verts med lättrökt prosciutto

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

En lättrökt prosciutto tillsammans med fina haricots verts och en dressing med rostad vitlök

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
haricots verts färska, ansade och sköljda
2 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
salt
peppar
1 fpk
10-12 skivor Zeta Lättrökt Prosciutto 110 g
1 fpk
ca 70 g mangold annan späd sallad
Rostad vitlöksdressing
2
vitlöksklyftor
1 msk
dijonsenap
2
äggulor
1/2 tsk
salt
3 msk
salt
1 1/2 dl
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
Surdegskrutonger
3 skivor
surdegsbröd
2 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett