Haricots verts med lättrökt prosciutto

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En lättrökt prosciutto tillsammans med fina haricots verts och en dressing med rostad vitlök

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
haricots verts färska, ansade och sköljda
2 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
salt
peppar
1 fpk
10-12 skivor Zeta Lättrökt Prosciutto 110 g
1 fpk
ca 70 g mangold annan späd sallad
Rostad vitlöksdressing
2
vitlöksklyftor
1 msk
dijonsenap
2
äggulor
1/2 tsk
salt
3 msk
salt
1 1/2 dl
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
Surdegskrutonger
3 skivor
surdegsbröd
2 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
Tack!