Haricots verts med lättrökt prosciutto

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
30min

En lättrökt prosciutto tillsammans med fina haricots verts och en dressing med rostad vitlök

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
haricots verts färska, ansade och sköljda
salt
peppar
1 fpk
10-12 skivor Lättrökt Prosciutto 110 g
1 fpk
ca 70 g mangold annan späd sallad
Rostad vitlöksdressing
2
vitlöksklyftor
1 msk
dijonsenap
2
äggulor
1/2 tsk
salt
3 msk
salt
Surdegskrutonger
3 skivor
surdegsbröd

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.