Haricots verts med lättrökt prosciutto

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser

En lättrökt prosciutto tillsammans med fina haricots verts och en dressing med rostad vitlök

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
haricots verts färska, ansade och sköljda
2 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
salt
peppar
1 fpk
10-12 skivor Zeta Lättrökt Prosciutto 110 g
1 fpk
ca 70 g mangold annan späd sallad
Rostad vitlöksdressing
2
vitlöksklyftor
1 msk
dijonsenap
2
äggulor
1/2 tsk
salt
3 msk
salt
1 1/2 dl
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
Surdegskrutonger
3 skivor
surdegsbröd
2 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer