Osttallrik med rödlökschutney och olivknäcke

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Knäckebröd med oliv är otroligt gott tillsammans med goda ostar och en chutney på rödlök.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rödlökschutney
4
rödlökar, skivade
1 1/2 dl
socker
4
kvistar rosmarin
Zeta Olivolja Novello Extra Vergine eller Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
Olivknäckebröd 16 stycken
1 1/2 dl
vatten
1/2 paket
jäst
4 dl
rågmjöl
2 1/2 dl
vetemjöl + extra vetemjöl till utbakning
1 tsk
salt
Ostar
Parmigiano Reggiano 14 mån, välj den ost och lagringstid du gillar bäst
Tapastallrik med Manchego, välj den du gillar bäst

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
Tack!

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor