Osttallrik med rödlökschutney och olivknäcke

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

1tim
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Knäckebröd med oliv är otroligt gott tillsammans med goda ostar och en chutney på rödlök.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rödlökschutney
4
rödlökar, skivade
1 1/2 dl
socker
4
kvistar rosmarin
Zeta Olivolja Novello Extra Vergine eller Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
Olivknäckebröd 16 stycken
1 1/2 dl
vatten
1/2 paket
jäst
4 dl
rågmjöl
2 1/2 dl
vetemjöl + extra vetemjöl till utbakning
1 tsk
salt
Ostar
Parmigiano Reggiano 14 mån, välj den ost och lagringstid du gillar bäst
Tapastallrik med Manchego, välj den du gillar bäst

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.