Kola- och espressoglass med Cialdine

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

6tim 25min 3 ingredienser

Kola- och espressoglass med Cialdine är en svalkande och god dessert som görs med eller utan glassmaskin.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 koppar
kall espresso (ca 50 ml)
1 dl
dulce de lece
Dekor
1/2 dl
hackade hasselnötter
8 st
Cialdine

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Elisabeth

dulce de lece vad är det? I vilken hylla ska jag leta? Kanske en bild på produkten i receptet.

Emma Olsson

Hej Elisabeth,
Produkten finns i bakhyllan och är som en tjockare colasås.
Hälsningar, Emma från Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar