Kola- och espressoglass med Cialdine

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

6tim 25min 3 ingredienser

Kola- och espressoglass med Cialdine är en svalkande och god dessert som görs med eller utan glassmaskin.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 koppar
kall espresso (ca 50 ml)
1 dl
dulce de lece
Dekor
1/2 dl
hackade hasselnötter
8 st
Cialdine

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Marie

Hej på er! Om man inte kan göra espresso, kan man istället göra extra starkt ”vanligt” kaffe då?

Anna Mellberg

Hej Marie! Det fungerar alldeles utmärkt. Hälsningar Anna på Zeta

Elisabeth

dulce de lece vad är det? I vilken hylla ska jag leta? Kanske en bild på produkten i receptet.

Emma Olsson

Hej Elisabeth,
Produkten finns i bakhyllan och är som en tjockare colasås.
Hälsningar, Emma från Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco