Kola- och espressoglass med Cialdine

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

Vad tycker du?

6tim 25min 3 ingredienser

Kola- och espressoglass med Cialdine är en svalkande och god dessert som görs med eller utan glassmaskin.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 koppar
kall espresso (ca 50 ml)
1 dl
dulce de lece
Dekor
1/2 dl
hackade hasselnötter
8 st
Cialdine

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Marie

Hej på er! Om man inte kan göra espresso, kan man istället göra extra starkt ”vanligt” kaffe då?

Anna Mellberg

Hej Marie! Det fungerar alldeles utmärkt. Hälsningar Anna på Zeta

Elisabeth

dulce de lece vad är det? I vilken hylla ska jag leta? Kanske en bild på produkten i receptet.

Emma Olsson

Hej Elisabeth,
Produkten finns i bakhyllan och är som en tjockare colasås.
Hälsningar, Emma från Zeta

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter