Krämig kola- och espressoglass med Cialdine

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

6tim 25min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Krämig kola- och espressoglass med Cialdine är en svalkande och god dessert som görs utan glassmaskin.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 koppar
kall espresso (ca 50 ml)
1 dl
dulce de lece
Dekor
0,5 dl
hackade hasselnötter
8 st
Cialdine

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Tack!

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.