Bräserad högrev

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

Vad tycker du?

3tim 30min 15 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Bräserad högrev som sakta får sjuda tills det är mört och blir smakrikt. Fin smak av citron, persilja, rödvin, vitlök och oliver.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

600 g
högrev delad i 4 biffar
1
gul lök delad på 4
1
morot delad på 4
2
vitlöksklyftor
vatten, så köttet täcks
alt.
Zeta snackoliver Kalamata
2
fihackade schalottenlökar
1/2 knippe
persilja
1
skal från citron
1/2 dl
flingsalt och svartpeppar

Gör så här

Tips!

Servera gärna med en sallad med mycket syra och sälta ex Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka. Receptet hittar du här i receptbanken!

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Antonia Furla

Måste fråga! Ska det verkligen vara 2 LITER vatten???

Emma Olsson

Hej Antonia,
Två liter vatten är alldeles för mycket. Jag har nu ändrat i receptet. Ha i vatten tills högreven täcks, låt vätskan reduceras och gör gärna en sås av reducerade vätskan.
Hälsningar
Emma från Zeta

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett