Bräserad högrev

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)
3tim 30min

Bräserad högrev som sakta får sjuda tills det är mört och blir smakrikt. Fin smak av citron, persilja, rödvin, vitlök och oliver.

Ingredienser

600 g
högrev delad i 4 biffar
1
gul lök delad på 4
1
morot delad på 4
2
vitlöksklyftor
vatten, tills köttet täcks
alt.
Zeta snackoliver Kalamata
2
fihackade scharlottenlökar
1/2 knippe
persilja pew
1
skal från citron
1/2 dl
Flingsalt och svartpeppar

Gör så här

Tips!

Servera gärna med en sallad med mycket syra och sälta ex Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka. Receptet hittar du här i receptbanken!

Kommentera

Antonia Furla

Måste fråga! Ska det verkligen vara 2 LITER vatten???

Emma Olsson

Hej Antonia,
Två liter vatten är alldeles för mycket. Jag har nu ändrat i receptet. Ha i vatten tills högreven täcks, låt vätskan reduceras och gör gärna en sås av reducerade vätskan.
Hälsningar
Emma från Zeta

Bli inspirerad av Zeta

Sommarens alla grillrecept

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Buffémat med italienska smaker

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.