Skaldjursfat

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 7 ingredienser

På vårt skaldjursfat ingår något av det bästa havet har att erbjuda men du väljer förstås efter din egen smak.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Chilimajonnäs/Citronmajonnäs
1 msk
dijonsenap
1 nypa
salt
1 st
äggula
1 1/2 dl
eller
Olivolja Citron för citronmajonnäs
Pesto
1 brk
Hovmästarsås med smak av Medelhavet
1 msk
dijonsenap
2 msk
svensk senap
2 msk
ljust muscovadosocker
1/2 tsk
salt
2 dl
1/2 dl
hackad färsk timjan
1/2 dl
hackad färsk oregano
svartpeppar

Gör så här

Tips!

För att få en traditionell smak på hovmästarsåsen byts örterna ut mot 1 dl hackad dill. 

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...