Skaldjursfat

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

20min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

På vårt skaldjursfat ingår något av det bästa havet har att erbjuda men du väljer förstås efter din egen smak.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Chilimajonnäs/Citronmajonnäs
1 msk
dijonsenap
1 nypa
salt
1 st
äggula
1,5 dl
eller
Olivolja Citron för citronmajonnäs
Pesto
1 brk
Hovmästarsås med smak av Medelhavet
1 msk
dijonsenap
2 msk
svensk senap
2 msk
ljust muscovadosocker
0,5 tsk
salt
2 dl
0,5 dl
hackad färsk timjan
0,5 dl
hackad färsk oregano
svartpeppar

Gör så här

Tips!

För att få en traditionell smak på hovmästarsåsen byts örterna ut mot 1 dl hackad dill. 

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.