Skaldjursfat

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

På vårt skaldjursfat ingår något av det bästa havet har att erbjuda men du väljer förstås efter din egen smak.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Chilimajonnäs/Citronmajonnäs
1 msk
dijonsenap
1 nypa
salt
1 st
äggula
1 1/2 dl
eller
Olivolja Citron för citronmajonnäs
Pesto
1 brk
Hovmästarsås med smak av Medelhavet
1 msk
dijonsenap
2 msk
svensk senap
2 msk
ljust muscovadosocker
1/2 tsk
salt
2 dl
1/2 dl
hackad färsk timjan
1/2 dl
hackad färsk oregano
svartpeppar

Gör så här

Tips!

För att få en traditionell smak på hovmästarsåsen byts örterna ut mot 1 dl hackad dill. 

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
Tack!