Skaldjursfat

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

På vårt skaldjursfat ingår något av det bästa havet har att erbjuda men du väljer förstås efter din egen smak.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Chilimajonnäs/Citronmajonnäs
1 msk
dijonsenap
1 nypa
salt
1 st
äggula
1 1/2 dl
eller
Olivolja Citron för citronmajonnäs
Pesto
1 brk
Hovmästarsås med smak av Medelhavet
1 msk
dijonsenap
2 msk
svensk senap
2 msk
ljust muscovadosocker
1/2 tsk
salt
2 dl
1/2 dl
hackad färsk timjan
1/2 dl
hackad färsk oregano
svartpeppar

Gör så här

Tips!

För att få en traditionell smak på hovmästarsåsen byts örterna ut mot 1 dl hackad dill. 

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
Tack!

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor