Favoriter
  • RECEPT

    Recept för medelhavsmat

    Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

    Populära recept

    • Pasta Carbonara
    • Grönkålschips
    • Risotto, grundrecept
    • Dubbelmarinerad fläskfilé
    • Fetaostbiffar

    Kategorier

    • Förrätt
    • Aperitivo och småplock
    • Bröd och bakverk
    • Buffé
    • Efterrätt
    • Frukost och brunch
    • Grilla
    • Marinad
    • Gryner
    • Julmat
    • Kräftskiva
    • Mackor och wraps
    • Pasta
    • Pinsa
    • Pizza
    • Risotto
    • Sallad
    • Sås och röror
    • Snabblagat
    • Soppa
    • Tillbehör
    • Varmrätt
    • Vinägrett och dressing
    • Vegetariskt

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Spara recept
  • Olivolja

    Zetas Olivolja

    Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

    Om olivolja

    • Fakta om olivolja
    • Grunden till en god olivolja
    • Klassificering av olivolja
    • Olivoljans hälsofördelar
    • Använda olivolja i köket
    • Olivolja i matlagning
    • Provsmakning av olivolja
    • BreOliv

    Olivoljeväljaren

    • Få hjälp att välja olivolja

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
Site logo
  • Om medelhavsmat

    Om medelhavsmat

    Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

    Kunskap

    • Bönor och linser
    • Fetaost
    • Halloumi
    • Italienska smaksättare
    • Medelhavschark
    • Mozzarella och burrata
    • Oliver
    • Parmesanost
    • Pasta
    • Pizza
    • Risotto
    • Vinäger

    Hälsa & Hållbarhet

    • Därför är medelhavsmat bra för kroppen
    • Medelhavsmat och träning
    • Ät tillsammans – för hälsans skull!
    • Matsvinn

    Tips & råd

    • Den italienska middagen
    • Italiensk buffé
    • Buffé – enkla råd och tips för en lyckad buffé
    • Grilltips
    • Marinadtips
    • I.G.P. och D.O.P. – märkning av livsmedel

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Produkter

    Produkter från Zeta

    Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

    Populära produkter

    Pinsa

    230 g

    Burrata

    275 g

    Extra jungfruolivolja Classico

    750 ml

    Visa fler...

    Nya produkter

    Extra jungfruolivolja Fernando Ekologisk

    500 ml

    Mini Burrata 4x50g

    480 g

    Visa fler...

    Kategorier

    • Alla Zetas produkter
    • Glutenfria produkter
    • Olivolja
    • BreOliv
    • Antipasti och röror
    • Bröd och italienska kex
    • Bönor och linser
    • Charkuterier
    • Kapris och sardeller
    • Matlagningsolja
    • Matlagningsvin
    • Oliver
    • Ost
    • Pasta
    • Pinsa
    • Pesto och pastasås
    • Risottoris
    • Tomater
    • Vinäger

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om Zeta

    Om Zeta

    Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

    OM ZETA

    • Vårt hållbarhetsarbete
    • Zetas historia
    • Möt familjen Di Luca
    • Företaget Di Luca & Di Luca AB
    • Di Luca Foodservice

    Nyheter & press

    • Press Room
    • Zeta presskontakt

    KONTAKTA OSS

    • Vanliga frågor och svar
    • Kundforum – Reklamation
    • Kontakta oss
    • Personuppgifts­policy
    • Nyhetsbrev

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
Meny
Site logo
Meny
  • RECEPT

    Recept för medelhavsmat

    Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

    Populära recept

    • Pasta Carbonara
    • Grönkålschips
    • Risotto, grundrecept
    • Dubbelmarinerad fläskfilé
    • Fetaostbiffar

    Kategorier

    • Förrätt
    • Aperitivo och småplock
    • Bröd och bakverk
    • Buffé
    • Efterrätt
    • Frukost och brunch
    • Grilla
    • Marinad
    • Gryner
    • Julmat
    • Kräftskiva
    • Mackor och wraps
    • Pasta
    • Pinsa
    • Pizza
    • Risotto
    • Sallad
    • Sås och röror
    • Snabblagat
    • Soppa
    • Tillbehör
    • Varmrätt
    • Vinägrett och dressing
    • Vegetariskt

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Spara recept
  • Olivolja

    Zetas Olivolja

    Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

    Om olivolja

    • Fakta om olivolja
    • Grunden till en god olivolja
    • Klassificering av olivolja
    • Olivoljans hälsofördelar
    • Använda olivolja i köket
    • Olivolja i matlagning
    • Provsmakning av olivolja
    • BreOliv

    Olivoljeväljaren

    • Få hjälp att välja olivolja

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om medelhavsmat

    Om medelhavsmat

    Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

    Kunskap

    • Bönor och linser
    • Fetaost
    • Halloumi
    • Italienska smaksättare
    • Medelhavschark
    • Mozzarella och burrata
    • Oliver
    • Parmesanost
    • Pasta
    • Pizza
    • Risotto
    • Vinäger

    Hälsa & Hållbarhet

    • Därför är medelhavsmat bra för kroppen
    • Medelhavsmat och träning
    • Ät tillsammans – för hälsans skull!
    • Matsvinn

    Tips & råd

    • Den italienska middagen
    • Italiensk buffé
    • Buffé – enkla råd och tips för en lyckad buffé
    • Grilltips
    • Marinadtips
    • I.G.P. och D.O.P. – märkning av livsmedel

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Produkter

    Produkter från Zeta

    Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

    Populära produkter

    Pinsa

    230 g

    Burrata

    275 g

    Extra jungfruolivolja Classico

    750 ml

    Visa fler...

    Nya produkter

    Extra jungfruolivolja Fernando Ekologisk

    500 ml

    Mini Burrata 4x50g

    480 g

    Visa fler...

    Kategorier

    • Alla Zetas produkter
    • Glutenfria produkter
    • Olivolja
    • BreOliv
    • Antipasti och röror
    • Bröd och italienska kex
    • Bönor och linser
    • Charkuterier
    • Kapris och sardeller
    • Matlagningsolja
    • Matlagningsvin
    • Oliver
    • Ost
    • Pasta
    • Pinsa
    • Pesto och pastasås
    • Risottoris
    • Tomater
    • Vinäger

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om Zeta

    Om Zeta

    Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

    OM ZETA

    • Vårt hållbarhetsarbete
    • Zetas historia
    • Möt familjen Di Luca
    • Företaget Di Luca & Di Luca AB
    • Di Luca Foodservice

    Nyheter & press

    • Press Room
    • Zeta presskontakt

    KONTAKTA OSS

    • Vanliga frågor och svar
    • Kundforum – Reklamation
    • Kontakta oss
    • Personuppgifts­policy
    • Nyhetsbrev

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Site logo
    Favoriter
    Meny
    • RECEPT

      Recept för medelhavsmat

      Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

      Populära recept

      • Pasta Carbonara
      • Grönkålschips
      • Risotto, grundrecept
      • Dubbelmarinerad fläskfilé
      • Fetaostbiffar

      Kategorier

      • Förrätt
      • Aperitivo och småplock
      • Bröd och bakverk
      • Buffé
      • Efterrätt
      • Frukost och brunch
      • Grilla
      • Marinad
      • Gryner
      • Julmat
      • Kräftskiva
      • Mackor och wraps
      • Pasta
      • Pinsa
      • Pizza
      • Risotto
      • Sallad
      • Sås och röror
      • Snabblagat
      • Soppa
      • Tillbehör
      • Varmrätt
      • Vinägrett och dressing
      • Vegetariskt

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Spara recept
    • Olivolja

      Zetas Olivolja

      Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

      Om olivolja

      • Fakta om olivolja
      • Grunden till en god olivolja
      • Klassificering av olivolja
      • Olivoljans hälsofördelar
      • Använda olivolja i köket
      • Olivolja i matlagning
      • Provsmakning av olivolja
      • BreOliv

      Olivoljeväljaren

      • Få hjälp att välja olivolja

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Om medelhavsmat

      Om medelhavsmat

      Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

      Kunskap

      • Bönor och linser
      • Fetaost
      • Halloumi
      • Italienska smaksättare
      • Medelhavschark
      • Mozzarella och burrata
      • Oliver
      • Parmesanost
      • Pasta
      • Pizza
      • Risotto
      • Vinäger

      Hälsa & Hållbarhet

      • Därför är medelhavsmat bra för kroppen
      • Medelhavsmat och träning
      • Ät tillsammans – för hälsans skull!
      • Matsvinn

      Tips & råd

      • Den italienska middagen
      • Italiensk buffé
      • Buffé – enkla råd och tips för en lyckad buffé
      • Grilltips
      • Marinadtips
      • I.G.P. och D.O.P. – märkning av livsmedel

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Produkter

      Produkter från Zeta

      Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

      Populära produkter

      Pinsa

      230 g

      Burrata

      275 g

      Extra jungfruolivolja Classico

      750 ml

      Visa fler...

      Nya produkter

      Extra jungfruolivolja Fernando Ekologisk

      500 ml

      Mini Burrata 4x50g

      480 g

      Visa fler...

      Kategorier

      • Alla Zetas produkter
      • Glutenfria produkter
      • Olivolja
      • BreOliv
      • Antipasti och röror
      • Bröd och italienska kex
      • Bönor och linser
      • Charkuterier
      • Kapris och sardeller
      • Matlagningsolja
      • Matlagningsvin
      • Oliver
      • Ost
      • Pasta
      • Pinsa
      • Pesto och pastasås
      • Risottoris
      • Tomater
      • Vinäger

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Om Zeta

      Om Zeta

      Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

      OM ZETA

      • Vårt hållbarhetsarbete
      • Zetas historia
      • Möt familjen Di Luca
      • Företaget Di Luca & Di Luca AB
      • Di Luca Foodservice

      Nyheter & press

      • Press Room
      • Zeta presskontakt

      KONTAKTA OSS

      • Vanliga frågor och svar
      • Kundforum – Reklamation
      • Kontakta oss
      • Personuppgifts­policy
      • Nyhetsbrev

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum

    Recept Skaldjur

    Recept med skaldjur. Vinkokta musslor, vitlöksfräst räkor eller en nykokt pasta med hjärtmusslor. Runt Medelhavet vet man hur skaldjur ska tillagas.

    Parmesanpannacotta med marinerade räkor och ramslöksolja

    Den lena ostkrämen och de sötsyrliga räkorna med fräsch och krispig gurka är inte bara helt oemotståndligt smakmässigt, de här små munsbitarna är väldigt vackra att titta på också. Ramslök ger en ljuvligt mild löksmak. Har du inte tillgång till den delikatessen fungerar det bra att använda gräslök eller blast från färsk lök.

    (14)

    (14)
    3tim 30min

    Pastamore med skaldjur och zucchini

    Pasta med skaldjur, kan det bli mer romantiskt? Här i en smakrik rätt med zucchini, tomat, citron och basilika. Hittar du inga pilgrimsmusslor till ett hyggligt pris kan du öka mängden räkor.

    (16)

    (16)
    25min

    Fisk- och skaldjurssoppa från Toscana

    Toscana är känd för sin enkelhet i köket och till de mest populära fiskgrytorna används inte de lyxigaste skaldjuren utan de som fiskarna behåller själva efter att ha sålt de finare sorterna. Här har vi inspirerats av klassiska toscanska fiskgrytor och anpassat receptet till vårt utbud i svenska butiker. Serveras tillsammans med ett gott bröd som toppas med italienska oliver och smakrik pecorino.

    (10)

    (10)
    45min

    Grillade musslor med sardellpangratatto

    Musslor på grillen är så gott och känns riktigt somrigt. När de dessutom serveras med ett smakrikt och umamikryddat brödkrisp är sommarens favorit på grillen given. Servera gärna med lätt grillade skivor av surdegsbröd och en smakrik olivolja att doppa brödet i.

    (7)

    (7)
    30min

    Pasta Tagliatelle frutti di mare

    Godaste receptet på klassiska italiensk pastarätt frutti di mare hittar du här! Skaldjur och pasta som blandas med mustig tomatsås. I Italien serveras inte frutti di mare med parmesanost. Det anses ta bort den goda smaken från skaldjur som är hjälten i pastarätten.

    (8)

    (8)
    30min

    Gratinerad hummer med grönsaker

    Gratinerad hummer serveras ofta till nyår, men det går också att servera hummer vid andra festliga tillfällen. Prova på vår variant med smaker från medelhavsköket.

    (2)

    (2)
    20min

    Pasta linguine med räkor

    Elegant italiensk pasta där räkor kombineras med al dente kokt linguine och smakrik tomatsås. Perfekt för både vardagsmiddagar och speciella tillfällen, pasta linguine med räkor är ett måste för alla pastaälskare. Psst.. i Italien serveras aldrig parmesanost till skaldjur då ostens smak tar över råvarans.

    (72)

    (72)
    30min

    Vinkokta blåmusslor från Apulien - Impetata di Cozze

    Musslor är klimatsmart, billig och bra mat och framförallt underbart gott. Här är en trevlig förrätt från den italienska klacken. Ät musslorna med händerna för att till slut doppa ett nybakat bröd – eller varför inte pinsa – i den mustiga, peppriga såsen.

    (11)

    (11)
    20min

    Halstrade pilgrimsmusslor med citron- och kaprisolja

    Här har de små delikata musslorna fått sällskap av en saltsyrlig dressing gjord på kapris, citron och frisk chili. Fråga gärna i fiskdisken om de har några musselskal över som du kan få eller köpa, det blir nämligen så fint och vackert att servera i.

    (24)

    (24)

    Risotto toppad med räkor och gurka

    Risotto är en fantastisk rätt som passar både till vardags som fest. Här har vi toppat en klassisk risotto med handskalade räkor och gurka. Det blir en frisk och fräsch kombination.

    (34)

    (34)
    25min

    Skaldjursfat

    På vårt skaldjursfat ingår något av det bästa havet har att erbjuda men du väljer förstås efter din egen smak.

    (21)

    (21)
    20min

    Ostron

    Ostron är goda precis som de är eller med klassiska smaksättare som en skvätt rödvinsvinäger och schalottenlök eller helt enkelt bara några droppar citron. Andra överraskande goda tillbehör är fräsch gurkjuice eller lite het chiliolja. Dessa tillbehör älskas av både den inbitne ostronätaren som nybörjaren. Mums, säger vi!

    (24)

    (24)
    20min

    Risotto Milanese med prosecco och hummer

    Risotto Milanese, saffransrisotto, är en klassisk italiensk maträtt, i denna variant med prosecco och hummer. En lyxig festrätt som passar bra på nyårsafton.

    (97)

    (97)
    50min

    Pasta Vongoloni med skaldjur och mascarpone

    Krämig äggpasta med skaldjur och italienska smaker. Utmärkt att servera vid finare tillfällen när man vill bjuda på något extra.

    (187)

    (187)
    35min

    Tryffelpasta med pilgrimsmusslor

    Krämig tryffelpasta som serveras med lätt stekta pilgrimsmusslor. Pasta som passar utmärkt till helg och fest.

    (319)

    (319)

    Räksallad med sparris och kronärtskockscreme

    Härligt fräsch sallad med räkor, sparris och soltorkade tomater. Toppa med krutonger så blir salladen lite matigare. Perfekt till våren och sommarens middagar.

    (41)

    (41)

    Pilgrimsmusslor med Prosciutto di Parma och ärtpuré

    En lyxig förrätt med fina smaker från prosciutto di parma och pilgrimsmusslor tillsammans med en krämig ärtpuré. Perfekt till en härlig helgmeny eller som en förrätt på nyår.

    (63)

    (63)
    20min

    Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor

    En lyxigare saffransrisotto med skaldjur och gremolata. Med pilgrimsmusslor och blåmusslor blir det en härlig smakkombination.

    (101)

    (101)
    50min

    Pasta linguine Frutti di Mare

    Den klassiska italienska fisk- och skaldjurspastan med vitlök, tomat, vitt vin och persilja. Perfekt att lyxa till sig på helgen och njuta tillsammans med familj och vänner.

    (317)

    (317)
    40min

    Risonirisotto med räkor och zucchini

    Fräsch variant på norditaliensk risotto, som är gjord på risoni med trevliga tillbehör som zucchini och räkor. Perfekt till en vårbuffé eller som en härlig vardagsrätt.

    (43)

    (43)
    25min

    Spaghetti med kikärtor och musslor

    Spaghetti ceci e vongole, en italiensk pasta med smaker från Medelhavet. Passar såväl till vardagslyx som till helgen!

    (6)

    (6)
    35min

    Krustader x 2: Lax och räkor

    Krustader med fyllning av kronärtskockskräm och lax eller med bönröra och räkor. Små goda munsbitar som passar utmärkt som småplock innan middagen eller på buffébordet.

    (45)

    (45)
    30min

    Marinerade räkspett med pasta tagliatelle

    Marinerade och grillade räckor på spett. Serveras med en smakrik tomatpasta med söta körsbärstomater, vitt vin och nymalen svartpeppar.

    (133)

    (133)
    1tim 30min

    Fiskgryta med saffran

    Upptäck vår fiskgryta med härlig smakblandning av saffran, vitlök, fänkål och vitt vin. En riktigt god gryta som uppskattas av hela familjen, både barn och vuxna!

    (234)

    (234)
    40min

    Spaghetti med fänkål och kräftor

    Pasta med en smakrik kombination av fänkål och kräftor. För extra sting tillagas fänkålen med vitlök och chili som sedan blandas ihop med spaghettin och kräftstjärtar.

    (86)

    (86)
    20min

    Spaghetti med hummer

    Spaghetti all’Aragosta. Schalottenlök, vitt vin och olivolja i härlig smakkombination med pasta och hummer.

    (45)

    (45)
    30min

    Skaldjurspasta med tomat och rucola

    Lyxig skaldjurspasta med räkor och pilgrimsmusslor. Serveras tillsammans med en härlig tomatsås och färsk rucola. Utmärkt pastarätt till fest.

    (2)

    (2)
    30min

    Risotto med blåmusslor och gemsallad

    Risotto med blåmusslor och mild, söt gemsallad. Risotton har en härlig havskänsla och är perfekt att servera på fest.

    (10)

    (10)
    1tim

    Spaghetti con le cozze

    Spaghetti med musslor, vitt vin och persilja. Klassisk italiensk pastarätt mer känd som Spaghetti con le cozze. Serveras som varmrätt.

    (27)

    (27)
    30min

    Pestogratinerade musslor

    Musslor som gratinerats med pesto är precis så gott som det låter. Servera dem gärna på en rykande varm pasta.

    (18)

    (18)
    10min

    Pastasallad med räkor och kronärtskocka

    Pastasallad med färska räkor, nykokt broccoli och marinerade kronärtskockor om passar utmärkt på picknicken.

    (15)

    (15)
    30min

    Pasta Linguine med räkor, citron och tomat

    En snabblagad pasta med Tagliatelle Mezzanelle och smaker från det genuina, italienska köket.

    (120)

    (120)
    30min

    Pasta Strozzapreti med räkor och lax

    Enkel och snabblagad pasta med räkor, lax och pastasås. Passar perfekt till vardagsmiddag.

    (35)

    (35)
    20min

    Insalata frutti di mare

    En underbar sallad på havets frukter med persilja och citron.

    (52)

    (52)
    30min

    Pasta alle Cozze

    Spaghetti med blåmusslor, vitlök och chili. Italiensk klassiker och en av Fernando Di Lucas favoriter. Lyxigt pastarätt perfekt till fest.

    (60)

    (60)
    30min

    Paella med kyckling och skaldjur

    En krämig paella med klassiska smaker. Använd gärna ett rökigt paprikapulver för bästa smak.

    (94)

    (94)
    30min

    Pasta Penne Rigate med blåmusslor

    Medelhavets goda smaker i en pastarätt med blåmusslor, chili och citron.

    (113)

    (113)
    30min

    Pasta Fettuccine ai frutti di mare

    En härlig skaldjurspasta med persilja, chili och vitt vin.

    (44)

    (44)
    45min

    Spaghetti alle vongole

    Spaghetti alle vongole, spaghetti med musslor, vitlök och chili. Pasta Vongole är en skaldjurspasta från det klassiska italienska köket.

    (435)

    (435)
    2tim 15min

    Risotto med grön sparris, räkor och spenat

    Risotto con Asparagi, Gamberetti e Spinaci – en risotto för dig som längtar efter grön sparris på våren och älskar räkor!

    (215)

    (215)
    45min

    Paella med musslor och räkor

    Vi lovar att vänner och familj kommer imponeras av dina matlagningskunskaper när du bjuder på klassisk paella med kyckling, räkor och blåmusslor i saffransris. Medelhavssmaker när de är som bäst!

    (934)

    (934)
    30min

    Gratinerade musslor med parmesan och vitlök

    Dessa parmesangratinerade musslor kan vara en härlig förrätt, eller en rätt till en fin buffé.

    (274)

    (274)
    30min

    Spaghetti med blåmusslor, vitt vin och persilja

    Spaghetti med blåmusslor som är kokta i vitt vin och vitlök doftar gudomligt med smaker av hav, citron och chili.

    (238)

    (238)
    30min

    Fernandos pasta med blåmusslor

    Nykokt pasta med blåmusslor kokade i vitt vin med vitlök och citron. Italienskt traditionellt recept som Fernando Di Lucas mamma bjöd på med nyfångade blåmusslor som Fernando fick dyka efter hemma i Fano på 1950-talet.

    (40)

    (40)
    30min

    Zetas populära nyhetsbrev

    Missa inte att vi har flera nyhetsbrev som förenklar vardagen och förgyller helgen med italienska smaker.

    Prenumerera

    Zetas populära nyhetsbrev

    Missa inte att vi har flera olika nyhetsbrev som förenklar vardagen och förgyller helgen med italienska smaker.

    Prenumerera

    Följ oss i sociala medier!

    Facebook logo Facebook Instagram logo Instagram
    • Hem
    • Recept
    • Recept Skaldjur
      • Recept
        • Alla recept
        • Klassiska italienska rätter
        • Pasta
        • Pizza
        • Pinsa
        • Vegetariskt
        • Vardag
        • Snabblagat
        • Vinäger
      • Olivolja
        • Allt om olivolja
        • Använda olivolja i köket
        • Fakta om olivolja
        • Förvaring och hållbarhet olivolja
        • Grunden till en god olivolja
        • Klassificering av olivolja
        • Provsmakning av olivolja
        • Olivoljans hälsofördelar
      • Om medelhavsmat
        • Därför är medelhavsmat bra för kroppen
        • Den italienska middagen
        • Matsvinn
        • Medelhavsmat och träning
      • Produkter från Zeta
        • Glutenfria produkter
        • Olivolja
        • Matlagningsolja
        • Matlagningsvin
        • Pasta
        • Pinsa
        • Pesto och pastasås
        • Oliver
        • Ost
        • Risottoris
        • Tomater
        • Vinäger
      • Om Zeta
        • Fråga oss
        • Kundforum – Reklamation
        • Kontakta oss
        • Nyhetsbrev
        • Personuppgifts­policy
        • Vårt hållbarhetsarbete – Care of Di Luca
        • Sitemap
        • Visselblåsning
    Zeta

    Från en familj där mat är kärlek.

    På Zeta är vi passionerat förälskade i medelhavsköket. Alla stora smaker ur enkla råvaror som länge prövats av både tradition och vardagsliv. Smaker som kommit för att stanna.

    Cookieinställningar

    Dela recept

    Dela på Pinterest Dela på Facebook Dela via e-post

    Kopierad