Gratinerade musslor med parmesan och vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (269)

(269)

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser

Dessa parmesangratinerade musslor kan vara en härlig förrätt, eller en rätt till en fin buffé.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

20
kokta blåmusslor eller
frysta gröna musslor i halvskal (400g)
1 liten
schalottenlök finhackad
1 liten
vitlöksklyfta pressad eller finriven
1 msk
persilja finhackad
3 msk
ströbröd
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (269)

(269)

Vad tyckte du om receptet?

5 kommentarer

Zvjezdana Kosovic

Bjöd mina vänner igår kväll, det uppskattades verkligen! Supergott var det. Tack/ Zvjezdana

Anna Mellberg

Hej Zvjezdana! Vi blir så otroligt glada att höra att ni hade det bra tillsammans och dessutom njöt av dessa goda musslor! Hälsningar från provköket på Zeta

Sophie Berlin

Hej Annsofie,
Vi rekommenderar att du frågar de kunniga som arbetar på Systembolaget angående detta.
Bästa hälsningar, vännerna på Zeta

Lotta Sandin

Supermat! Enkelt att tillaga, mycket gott och prisvärt. Suveränt för såväl det lilla enkla eller stora festliga tillfället.

Anna Meister

Det här är ett fantastiskt recept som vi ofta lagar både till oss själva och som bjudmat!