Gratinerade musslor med parmesan och vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (201)

(201)
30min

Dessa parmesangratinerade musslor kan vara en härlig förrätt, eller en rätt till en fin buffé.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

20
kokta blåmusslor eller
frysta gröna musslor i halvskal (400g)
1 liten
schalottenlök finhackad
1 liten
vitlöksklyfta pressad eller finriven
1 msk
persilja finhackad
3 msk
ströbröd
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.