Gratinerade musslor med parmesan och vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (209)

(209)
30min

Dessa parmesangratinerade musslor kan vara en härlig förrätt, eller en rätt till en fin buffé.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

20
kokta blåmusslor eller
frysta gröna musslor i halvskal (400g)
1 liten
schalottenlök finhackad
1 liten
vitlöksklyfta pressad eller finriven
1 msk
persilja finhackad
3 msk
ströbröd
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Sommarens alla grillrecept

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Buffémat med italienska smaker

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.