Gratinerade musslor med parmesan och vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (237)

(237)

RÖSTA PÅ RECEPTET (237)

(237)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dessa parmesangratinerade musslor kan vara en härlig förrätt, eller en rätt till en fin buffé.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

20
kokta blåmusslor eller
frysta gröna musslor i halvskal (400g)
1 liten
schalottenlök finhackad
1 liten
vitlöksklyfta pressad eller finriven
1 msk
persilja finhackad
3 msk
ströbröd
svartpeppar

Gör så här

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (237)

(237)
Tack!

Lotta Sandin

Supermat! Enkelt att tillaga, mycket gott och prisvärt. Suveränt för såväl det lilla enkla eller stora festliga tillfället.

Anna Meister

Det här är ett fantastiskt recept som vi ofta lagar både till oss själva och som bjudmat!