Gratinerade musslor med parmesan och vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (262)

(262)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser

Dessa parmesangratinerade musslor kan vara en härlig förrätt, eller en rätt till en fin buffé.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

20
kokta blåmusslor eller
frysta gröna musslor i halvskal (400g)
1 liten
schalottenlök finhackad
1 liten
vitlöksklyfta pressad eller finriven
1 msk
persilja finhackad
3 msk
ströbröd
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (262)

(262)

Vad tycker du?

5 kommentarer

Lämna ett svar till Lotta Sandin Avbryt svar

Zvjezdana Kosovic

Bjöd mina vänner igår kväll, det uppskattades verkligen! Supergott var det. Tack/ Zvjezdana

Anna Mellberg

Hej Zvjezdana! Vi blir så otroligt glada att höra att ni hade det bra tillsammans och dessutom njöt av dessa goda musslor! Hälsningar från provköket på Zeta

Sophie Berlin

Hej Annsofie,
Vi rekommenderar att du frågar de kunniga som arbetar på Systembolaget angående detta.
Bästa hälsningar, vännerna på Zeta

Lotta Sandin

Supermat! Enkelt att tillaga, mycket gott och prisvärt. Suveränt för såväl det lilla enkla eller stora festliga tillfället.

Anna Meister

Det här är ett fantastiskt recept som vi ofta lagar både till oss själva och som bjudmat!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco