Risotto med blåmusslor och gemsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 8 ingredienser

Risotto alle Cozze. En risotto med havskänsla från blåmusslor och mild, söt gemsallad

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Risotto
2
schalottenlökar finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
2 dl
torrt vitt vin
1 liter
varm kycklingbuljong
2 dl
2 msk
persilja hackad
2 huvuden
gemsallad, strimlade
Musslor
1
schalottenlök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
1 knippe
bladpersilja finhackad
1 1/2 dl
vitt vin
salt
peppar
1/2 kg
blåmusslor tvättade och ansade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

0 kommentarer