Risotto med blåmusslor och gemsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
1tim

Risotto alle Cozze. En risotto med havskänsla från blåmusslor och mild, söt gemsallad

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Risotto
2
schalottenlökar finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
2 dl
torrt vitt vin
1 liter
varm kycklingbuljong
2 dl
2 msk
persilja hackad
2 huvuden
gemsallad, strimlade
Musslor
1
schalottenlök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
1 knippe
bladpersilja finhackad
1 1/2 dl
vitt vin
salt
peppar
1/2 kg
blåmusslor tvättade och ansade

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.