Risotto med blåmusslor och gemsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Risotto alle Cozze. En risotto med havskänsla från blåmusslor och mild, söt gemsallad

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Risotto
2
schalottenlökar finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
2 dl
torrt vitt vin
1 liter
varm kycklingbuljong
2 dl
2 msk
persilja hackad
2 huvuden
gemsallad, strimlade
Musslor
1
schalottenlök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
1 knippe
bladpersilja finhackad
1 1/2 dl
vitt vin
salt
peppar
1/2 kg
blåmusslor tvättade och ansade

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
Tack!