Pasta Penne Rigate med blåmusslor

RÖSTA PÅ RECEPTET (111)

(111)

RÖSTA PÅ RECEPTET (111)

(111)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Medelhavets goda smaker i en pastarätt med blåmusslor, chili och citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
färska blåmusslor
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 dl
vitt vin
1 dl
vispgrädde
1
röd chilipeppar finhackad
2 msk
bladpersilja hackad
1/2
citron saft av
salt
peppar

Gör så här

Tips!

Använd den pastasort du tycker är godast.

 

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (111)

(111)
Tack!