Pasta Penne Rigate med blåmusslor

RÖSTA PÅ RECEPTET (113)

(113)

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser

Medelhavets goda smaker i en pastarätt med blåmusslor, chili och citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Penne Rigate
1 kg
färska blåmusslor
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 dl
vitt vin
1 dl
vispgrädde
1
röd chilipeppar finhackad
2 msk
bladpersilja hackad
1/2
citron saft av
salt
peppar

Gör så här

Tips!

Använd den pastasort du tycker är godast.

 

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (113)

(113)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis