Spaghetti med blåmusslor, vitt vin och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (210)

(210)

RÖSTA PÅ RECEPTET (210)

(210)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spaghetti med blåmusslor som är kokta i vitt vin och vitlök doftar gudomligt med smaker av hav, citron och chili.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
färska blåmusslor
2
vitlöksklyftor hackade
salt
nymalen svartpeppar
1/2 dl
citron,pressad saft av
1
röd chili urkärnad och finhackad
2 msk
bladpersilja

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (210)

(210)
Tack!