Spaghetti med blåmusslor, vitt vin och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (116)

(116)
30min

Spaghetti med blåmusslor som är kokta i vitt vin och vitlök doftar gudomligt med smaker av hav, citron och chili.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
färska blåmusslor
2
vitlöksklyftor hackade
2 dl
vitt vin
salt
svartpeppar
1/2
citron pressad saft av
1
röd chili urkärnad och finhackad
2 msk
bladpersilja
400 g
Zeta Casa Di Luca Spaghetti

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.