Spaghetti med blåmusslor, vitt vin och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (228)

(228)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

Spaghetti med blåmusslor som är kokta i vitt vin och vitlök doftar gudomligt med smaker av hav, citron och chili.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
färska blåmusslor
2
vitlöksklyftor hackade
salt
nymalen svartpeppar
1/2 dl
citron,pressad saft av
1
röd chili urkärnad och finhackad
2 msk
bladpersilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (228)

(228)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Hugo Derninger

Det står inte i receptet om någon buljong

Anna Mellberg

Hej Hugo! Tack för att du frågar så att vi kan förtydliga. Vätskan som skapas av vinet, kryddorna och musslorna kallar vi för buljong i receptet. Vi önskar dig en trevlig dag, hälsingar vännerna på Zeta

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja