Spaghetti med blåmusslor, vitt vin och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (234)

(234)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

Spaghetti med blåmusslor som är kokta i vitt vin och vitlök doftar gudomligt med smaker av hav, citron och chili.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
1 kg
färska blåmusslor
2
vitlöksklyftor hackade
salt
nymalen svartpeppar
1/2 dl
citron,pressad saft av
1
röd chili urkärnad och finhackad
2 msk
bladpersilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (234)

(234)

Vad tycker du?

5 kommentarer

Lämna ett svar till Hugo Derninger Avbryt svar

Alexandra Cojocaru

Hej,
Hur många gram betyder ”1/2 frp spaghetti”? Det är otydlig för att det finns manga typer av pasta som har olika gram.

Med vänlig hälsning,
Alexandra

Anna Mellberg

Hej Alexandra, det är 400 g spaghetti som avses. Jag har förtydligat det i receptet nu, tack för att du uppmärksammade oss på det. Hälsningar Anna på Zeta

Hugo Derninger

Det står inte i receptet om någon buljong

Anna Mellberg

Hej Hugo! Tack för att du frågar så att vi kan förtydliga. Vätskan som skapas av vinet, kryddorna och musslorna kallar vi för buljong i receptet. Vi önskar dig en trevlig dag, hälsingar vännerna på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar