Pasta Fettuccine ai frutti di mare

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)
45min

En härlig skaldjurspasta med persilja, chili och vitt vin.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
hjärtmusslor
6
tomater i bitar
1
gul lök hackad
2
vitlöksklyftor hackade
2-3 msk
Olivolja extra mild till stekning
200 g
blandade skaldjur t ex bläckfisk och räkor
2 krm
chiliflingor
2 msk
Olivolja extra mild till stekning
1 dl
persilja hackad
2 dl
vitt vin
citron

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.