Pasta Fettuccine ai frutti di mare

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 12 ingredienser

En härlig skaldjurspasta med persilja, chili och vitt vin.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
hjärtmusslor
6
tomater i bitar
1
gul lök hackad
2
vitlöksklyftor hackade
2-3 msk
Olivolja extra mild till stekning
200 g
blandade skaldjur t ex bläckfisk och räkor
2 krm
chiliflingor
2 msk
Olivolja extra mild till stekning
1 dl
persilja hackad
2 dl
vitt vin
citron

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja