Pasta Fettuccine ai frutti di mare

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En härlig skaldjurspasta med persilja, chili och vitt vin.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
hjärtmusslor
6
tomater i bitar
1
gul lök hackad
2
vitlöksklyftor hackade
2-3 msk
Olivolja extra mild till stekning
200 g
blandade skaldjur t ex bläckfisk och räkor
2 krm
chiliflingor
2 msk
Olivolja extra mild till stekning
1 dl
persilja hackad
2 dl
vitt vin
citron

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)
Tack!