Räksallad med crème av sparris och mandel

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Härligt fräsch sallad med räkor och crème av sparris och mandel och soltorkade tomater. Toppa med krutonger så blir salladen lite matigare. Perfekt till våren och sommarens middagar.

Ingredienser

8
gröna sparris
800 g
räkor
1 huvud
romansallad
1/2
gurka
2 msk
pressad citron
dill
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Anne Nygren

Som vanligt mandlar och nötter i det mesta producenterna tillverkar. Varför inte solrosfrön tex. Så många allergiker vi har i detta land som företagen går miste om.

Bli inspirerad av Zeta

Äntligen är årets Novello här!

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.